Hösten är här och vi är igång med köttförsäljningen igen

Med augusti kom regnet och rusket, den vanligtvis ännu fina sommarmånaden har hittills inte visat sig från sin bästa sida. Visst är det bra med lite regn efter den torra varma sommaren, man ser redan hur vallarna grönskar igen och allt som växer får ny fart av regnet. Men ändå, vi vill gärna hålla i sommarkänslan en liiiten stund till..:)

Hösten betyder också att vi börjar med slakt och distribution av färskt ekokött igen efter den välbehövliga högsommarpausen. Vi börjar med att delta i närregionens REKO-ringar igen från slutet av augusti och tar nu kontinuerligt emot beställningar på färskt kött även för hemleverans. Vi samlar också in förhandsbeställningar på våra köttlådor inför höstens/vinterns leveranser (leveranstid minimi 2-3 veckor).

Nytt är att vi nu också är med i REKO Replot varannan onsdag vilket betyder att hemleverans ditåt är möjlig med jämna mellanrum.
Nyhet på köttsidan är att vi har satt in i sortimentet Liten Köttlåda, en perfekt ”prova på låda” som motsvarar våra ordinarie köttlådor bara i mindre och mer lätthanterligt format 😉 Läs mer om den på sidan Ekologiska Köttlådor